Web Analytics Made Easy - Statcounter

دارنده مدال‌های طلا و نقره کشتی جهان با بیان اینکه رقابت‌های زورخانه‌ای کشورهای جنوب آسیا در حد نام و سابقه این رشته نبود، گفت: نپال سالن خرابه‌ای را برای میزبانی این بازی‌ها در نظر گرفته بود!

اکبر فلاح در گفتگو با ایسنا، درباره ارزیابی خود از برگزاری مسابقاتیتحت عنوان رقابت‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی جنوب آسیا که با شرکت چند کشور گمنام در نپال برگزار شد اظهار کرد: در این دوره از رقابت‌ها ۷ یا ۸ کشور که در حال سرمایه‌گذاری بر روی ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی هستند حضور داشتند اما میزبانی نپال در شان رشته پرسابقه‌ای همچون ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی نبود و نمی‌دانم مسئولان امر چگونه این کشور را برای میزبانی از این رقابت‌ها انتخاب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که به عنوان مسئول فنی عازم این دوره از رقابت‌ها شده بود افزود: باید بر روی کشورهایی سرمایه‌گذاری شود که صاحب شخصیت و پتانسیل در ورزش‌های زورخانه‌ای باشند نه اینکه کشورهایی انتخاب شوند که هیچ نشانی از این رشته ندارند و جایگاه و منزلت آن را نمی‌شناسند.به مهرعلیزاده هم گفتم بجای سرمایه‌گذاری بر روی اینگونه کشورهای ضعیف بهتر است بر روی کشورهای اروپایی که در کشتی نیز جایگاهی دارند متمرکز شوید.

دارنده مدال‌های طلا و نقره جهان خاطرنشان کرد: کشور نپال سالن خرابه‌ای را برای میزبانی از این دوره از رقابت‌ها تدارک دیده بود که به هیچ وجه در شان و منزلت ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی نبود. هیئتی که از ایران عازم این رقابت‌ها شده بود زحمات زیادی کشیدند تا ورزش‌های زورخانه ای را در این کشورها توسعه دهند و آن‌ها را با این رشته آشنا کنند اما بهتر است برای جهانی کردن این رشته بر روی کشورهایی تمرکز شود که قدر و منزلت آن را بدانند.

وی در مورد عملکرد ۱۳ ساله فدراسیون جهانی ورزش زورخانه‌ای به ریاست محسن مهرعلیزاده و همچنین مشکلات آنها با فدراسیون جهانی کشتی پهلوانی به ریاست علیرضا حیدری که زیر نظر اتحادیه جهانی کار می‌کند، گفت: کشورهایی مثل بنگلادش،هند و افغانستان وارد این رشته شده‌اند اما کار خاصی صورت نگرفته است. در این ۱۳ سال چیز خاصی بدست نیامده و باید فدراسیون جهانی زورخانه ای فکر اساسی دراینباره کند. همچنین فدراسیون جهانی زیر نظر علیرضا حیدری رقابت‌های کشتی پهلوانی را با دوبنده برگزار می‌کند در حالیکه این رشته باید به شکل و سیاق اصلی خود و با شلوار باستانی انجام شود که این موضوع مورد تاکید مهرعلیزاده است و آن‌ها کشتی پهلوانی را به این شکل برگزار می‌کنند.علاوه بر نوع پوشش، در موارد دیگر نظیر داوری و نحوه امتیاز دادن نیز قوانین در کشتی پهلوانی متفاوت است که این موضوع توسط فدراسیون کشتی و فدراسیون جهانی به ریاست علیرضا حیدری رعایت نمی‌شود.

فلاح با تاکید بر اینکه مشکلات و اختلافات جدی میان فدراسیون مهرعلیزاده و فدراسیون کشتی وجود دارد افزود: من چون از جامعه کشتی هستم نه طرف مهرعلیزاده را می‌گیرم و نه طرف خادم و حیدری را. من طرف همه را می‌گیرم و از همه این افراد می‌خواهم بیایند دور یک میز بنشینند و اختلافاتشان را حل کنند. نه شیوه برگزاری و اداره ورزش‌های زورخانه‌ای توسط مهرعلیزاده درست است و نه فدراسیون کشتی آنطور که باید در جهانی کردن کشتی پهلوانی موفق بوده است. سالن ها در هر دو مورد خالی از تماشاگر است و این یعنی کار خاصی انجام نشده است. اگر علیرضا حیدری نیز مسابقات جهانی کشتی پهلوانی را برگزار کرد پنج شش نفر بیشتر تماشاگر نداشت و اینگونه نیست که بخواهیم این کار را در بوق و کرنا کنیم. تنها راه نجات این رشته و توسعه آن کنار گذاشتن اختلافات و همکاری و همدلی است. اگر قرار بر سنگ‌اندازی برای همدیگر باشد این رشته از بین می‌رود. باید وزیر ورزش این موضوع را با حضور طرفین حل و فصل کند تا تکلیف روشن شود.

وی با بیان اینکه نمی‌توانیم فدراسیون جهانی ورزش زورخانه‌ای به ریاست مهرعلیزاده را فاقد جایگاه بدانیم گفت:به هر حال این رشته توسط این فدراسیون وارد بازی‌های کشورهای اسلامی شد که موفقیت خوبی بود و در تلاش هستند که آن را وارد بازی‌های آسیایی نیز بکنند.البته همانطور که گفتم حرکتشان طی سال‌های گذشته لاک پشتی بوده است. من تعارفی با هیچکس ندارم و حتی قراردادی نیز با آن‌ها امضا نکرده‌ام اما می‌گویم راه رشد این رشته کنار گذاشتن اختلافات است. این رشته نیاز به شوک دارد و باید جوایز دلاری خوب برای مسابقات در نظر گرفته شود تا کشورهای بیشتری از مسابقات استقبال کنند. همچنین من طرحی را علاوه بر این به مهرعلیزاده ارائه کردم تا مسابقات جهانی با قوانین خاص این رشته و در وزن ۱۰۰+ کیلوگرم نیز برگزار شود اما اگر اختلافاتشان را کنار نگذارند و ببینم کار کردن فایده‌ای ندارد شاید دیگر همکاری نکنم. من از آن چیزی که در نپال دیدم رضایت ندارم و این میزبانی و این کشورها را در حد نام ورزش زورخانه‌ای نمی‌بینم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۷۴۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ورزش زورخانه‌ای در زارچ 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد،در این مراسم که سرهنگ جوکار رئیس ورزش‌های پهلوانی استان و مسئولین زارچ حضور داشتند از امام‌جمعه زارچ و رئیس اداره ورزش و جوانان به‌عنوان مروج فرهنگ پهلوانی قدردانی به عمل آمد. 

 
تجلیل از ورزشکاران زورخانه و همچنین تجلیل از خانواده شهید ذاکری، شهید ناصر کریمی و شهید دادار از شهدای ورزشکار شهرستان با اهدای هدایایی تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • ورزشکاران کشتی پهلوانی یاسوج جشن گلریزان برگزار کردند
  • قهرمان لیگ برتر ایران همزمان فدراسیون و AFC را تهدید کرد
  • قهرمان لیگ برتر و تهدید توامان فدراسیون و AFC!
  • ورزش زورخانه‌ای نماد ورزش پهلوانی
  • همایش بزرگ هفته فرهنگ پهلوانی در قزوین برگزار شد
  • گرامیداشت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای در فرخ شهر
  • اجرای ورزش زورخانه‌ای در زارچ 
  • آیین بزرگداشت هفته ترویج فرهنگ و منش پهلوانی در سنندج برگزار شد
  • روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای
  • تجدید عهد با شهدای پهلوان